Privacy policy

Roce d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikpljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Vaši osobni podaci 

Koje podatke prikupljamo

Vaši podaci prikupljaju se slanjem podataka pomoću kontakt obrasca, surfanjem web stranicom i društvenom mrežom Facebook (možete nam dati dopuštenje za pristup informacijama, to ovisi o vašim postavkama ili pravilima o privatnosti za web lokaciju društvene mreže).

Na taj način, moguće je prikupiti slijedeće podatke o vama:

 • ime,
 • e-mail adresu,
 • ostale podatke koje nam pošaljete.

Što radimo s podacima koje prikupimo

Ove informacije potrebne su nam kako bi bolje shvatili vaše potrebe i time vam pružili bolju uslugu, posebno iz slijedećih razloga:

 • poboljšanju korisničkog iskustva na web stranici,
 • poboljšanju svojih proizvoda,
 • mogućnosti pružanju usluga u skladu s vašim zahtjevima,
 • povremeno slanje poruka e-pošte kako bismo vas obavijestili o novim proizvodima, posebnim ponudama ili drugim informacijama za koje smatramo da bi vam mogli biti zanimljivi.

Ove informacije koristimo za:

 • analitiku,
 • upravljanje adresama e-pošte i slanje poruka.

Načela privatnosti

Roce d.o.o. se drži slijedećih načela s ciljem zaštite vaše privatnosti:

Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno.

Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene.

 • Ne čuvamo vaše podatke ako više nisu potrebni,
 • Nikada ne prodajemo, posuđujemo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
 • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
 • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
 • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
 • Brinemo se da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

Koliko će dugo biti pohranjeni vaši osobni podaci?

Na Vaš upit putem našeg kontakt obrasca ili izravno na našu e-mail adresu, odgovorit ćemo na vaš upit. Ako daljnja komunikacija između vas i tvrtke Roce d.o.o. neće postojati, nakon 12 mjeseci izbrisat ćemo sve Vaše osobne podatke.

Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u smislu uspostavljanja poslovne suradnje, pohranjivat ćemo i dalje koristiti Vaše osobne podatke potrebne za uspostavljanje našeg poslovnog odnosa. Svakako u bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje obrade Vaših osobnih podataka. (Pisani dokumenti i računi ostaju trajno pohranjeni u našem knjigovodstvu).

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka nama je obveza. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup prikupljenim podacima, primjenjujemo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bi se informacije koje prikupljamo zaštitile i osigurale putem ove web stranice.

Upotreba kolačića

Kolačić je mala datoteka koja se sprema na tvrdi disk vašeg računala. Ova datoteka pomaže analizirati web-promet ili vas obavještava kada posjetite određenu web lokaciju. Kolačići omogućuju web aplikacijama da upamte određene informacije o vama koje ste pristali podijeliti. Web aplikacija može prilagoditi svoje operacije prema vašim potrebama i željama prikupljanjem i pamćenjem informacijama o vašim željama.

Na ovoj web stranici koriste se kolačići bilježenja prometa kako bi se identificiralo koje stranice se koriste i na koji način. To nam pomaže analizirati podatke o prometu web stranica i poboljšati ovu web stranicu ako bi je prilagodili potrebama korisnika. Te podatke koristimo samo u svrhu statističke analize, a podaci se uklanjaju iz sustava.

Kolačići nam također pomažu da vam pružimo bolju web stranicu, omogućujući praćenje koje stranice smatrate korisnima, a koje ne. Kolačić nam ni na koji način ne daje pristup vašem računalu ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje želite podijeliti s nama.

Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete izmijeniti postavku preglednika da odbije kolačiće ako to želite. Svaki je preglednik malo drugačiji, pa pogledajte izbornik Pomoć u vašem pregledniku kako biste saznali način izmjene kolačića.
Ako onemogućite kolačiće, to će isključiti neke od značajki ove web stranice, pa možda neke od naših usluga neće ispravno funkcionirati.

Funkcionalni kolačići

Ova stranica prati stranice koje posjećujete putem Google Analytics. Google Analytics prikuplja vašu IP adresu i bilježi vaš posjet i ponašanje tijekom posjeta na web stranici. Taj je posjet anonimiziran, jer Google Analytics skraćuje i anonimizira IP adresu internetske veze ispitanika prilikom pristupa našim internetskim stranicama iz države članice Europske unije ili druge države Ugovornice na Sporazum o Europskom gospodarskom prostoru (EEA)

Ciljanje kolačića

Ova stranica omogućuje dijeljenje stranica s društvenom mrežom Facebook.

Ova web stranica ne dijeli nikakve osobne podatke s trećim stranama.

Dijeljenje informacija s trećim stranama

Mi ne prodajemo niti na bilo koji drugi način ne prenosimo vaše osobne podatke trećim stranama, osim u slučaju kada zakon nalaže dijeljenje informacija s nadležnim službama, pridržavamo se naših zakonskih obveza.

Poveznice na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati poveznice (linkove) na druge web stranice. Nakon što upotrijebite navedene poveznice prilikom napuštanja ove web stranice, trebate imati na umu da nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom web lokacijom. Iz tog razloga ne možemo preuzeti odgovornost za zaštitu i privatnost svih informacija koje pružate tijekom posjeta takvim web stranicama, a takva web mjesta nisu regulirana ovom izjavom o privatnosti. Budite oprezni i pogledajte izjavu o privatnosti koja se primjenjuj na dotičnu stranicu. 

Vaša prava

U bilo kojem trenutku slobodni ste nas kontaktirati u svrhu:

 • pristupa svim osobnim podacima,
 • ispravljanja osobnih podataka,
 • brisanja osobnih podataka,
 • ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka,
 • prigovora na obradu Vaših osobnih podataka,
 • zahtjeva za Vašim osobnim podacim.

Ukoliko želite iskoristiti bilo koje od prethodnih navedenih prava, budite slobodni:

 • poslati upit putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici,
 • poslati e-mail na info@roce.hr,
 • poslati zahtjev na adresu:

Roce d.o.o.
Menacija Priska
521000 Pula

a mi ćemo odgovoriti najkasnije sljedeći radni dan.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja o prikupljanju, obradi i pohranjivanju osobnih podataka od strane Roce d.o.o., kontaktirajte nas.

Pravo na podnošenje prigovora 

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada Vaših osobnih podataka nije zakonita.